100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALMERA TINO 1.8 116PK
Bouwjaar 12-2002 - 02-2006

Draagarmen NISSAN ALMERA TINO (V10) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN ALMERA TINO (V10) 1.8

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSSANGYONGMERCEDES-BENZVW VOLKSWAGEN. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN ALMERA TINO (V10) komen.

Achterste draagarm inspecteren

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Speling op draagarmrubbers

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, ABS, Zimmermann en ATE