WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALMERA TINO 2.2 dCi 112PK
Bouwjaar 09-2003 - 02-2006

Draagarmen NISSAN ALMERA TINO (V10) 2.2 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De juiste wielstand is erg belangrijk. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN ALMERA TINO (V10) 2.2 dCi

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN ALMERA TINO (V10) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIACADILLACGMCDAF. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.