100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ALMERA TINO 2.2 dCi 136PK
Bouwjaar 09-2003 - 02-2006

Draagarmen NISSAN ALMERA TINO (V10) 2.2 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN ALMERA TINO (V10) 2.2 dCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN ALMERA TINO (V10)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERCHEVROLETSSANGYONGLEXUS. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.