100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN BLUEBIRD 1.6 82PK
Bouwjaar 01-1980 - 11-1983

Draagarmen NISSAN BLUEBIRD (910) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Draagarmen monteren op een auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de NISSAN BLUEBIRD (910) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN BLUEBIRD (910)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Ook voor de stuurdelen geldt dit.

Speling op draagarmrubbers

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAITOYOTAISUZUMERCEDES-BENZ. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.