WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN BLUEBIRD 2.0 TD 78PK
Bouwjaar 01-1983 - 09-1983

Draagarmen NISSAN BLUEBIRD (910) 2.0 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN BLUEBIRD (910) 2.0 TD past. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN BLUEBIRD (910)

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERDAIHATSULAND ROVER.