100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN BLUEBIRD 1.8 Turbo 135PK
Bouwjaar 12-1985 - 05-1990

Draagarmen NISSAN BLUEBIRD (T72 , T12, U12) 1.8 Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN BLUEBIRD (T72 , T12, U12) 1.8 Turbo

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN BLUEBIRD (T72 , T12, U12) past.

Achterste draagarm inspecteren

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?