100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCI 90 90PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen NISSAN INTERSTAR Bestelwagen (X70) dCI 90

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFVW VOLKSWAGENBUICKGMC. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Achterste draagarm inspecteren

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN INTERSTAR Bestelwagen (X70) dCI 90 komen. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN INTERSTAR Bestelwagen (X70)

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. In de fuseekogel zit een conisch deel.