100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MICRA III 1.2 16V 65PK
Bouwjaar 01-2003 - 06-2010

Draagarmen NISSAN MICRA III (K12) 1.2 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAPORSCHECHRYSLERLINCOLN. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN MICRA III (K12) 1.2 16V

Draagarmen monteren op een auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke NISSAN MICRA III (K12) heeft een eigen VIN-nummer. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. In de fuseekogel zit een conisch deel.