100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MICRA III 1.4 16V 88PK
Bouwjaar 01-2003 - 06-2010

Draagarmen NISSAN MICRA III (K12) 1.4 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke NISSAN MICRA III (K12) 1.4 16V heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCNISSANIVECOFERRARIDODGE. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Speling op draagarmrubbers

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN MICRA III (K12)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.