WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MICRA III 1.5 dCi 65PK
Bouwjaar 01-2003 - 06-2010

Draagarmen NISSAN MICRA III (K12) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN MICRA III (K12) 1.5 dCi komen.

Achterste draagarm inspecteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij controleren altijd bij de NISSAN MICRA III (K12) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.