WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MICRA III 1.5 dCi 82PK
Bouwjaar 09-2003 - 06-2010

Draagarmen NISSAN MICRA III (K12) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN MICRA III (K12) 1.5 dCi

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN MICRA III (K12) past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERMERCEDES-BENZNISSANISUZU.

Achterste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Draagarmen monteren op een auto.

Speling op draagarmrubbers

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.