100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MURANO II 3.5 265 PK
Bouwjaar 11.2007 - 09.2014

Draagarmen NISSAN MURANO II (Z51) 3.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN MURANO II (Z51) 3.5

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN MURANO II (Z51) komen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Achterste draagarm inspecteren

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Je kunt bij ons betalen via iDeal en MisterCash Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Speling op draagarmrubbers

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.