100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.2 D 64PK
Bouwjaar 01-1982 - 01-1984

Draagarmen NISSAN PICK UP (720) 2.2 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (720) 2.2 D

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN PICK UP (720), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past.

Speling op draagarmrubbers

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATCADILLACDACIA. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.