WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.0 87PK
Bouwjaar 09-1985 - 07-1988

Draagarmen NISSAN PICK UP (D21) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAVW VOLKSWAGENLADAJAGUARLANCIA. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (D21) 2.0

Elke NISSAN PICK UP (D21) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.