100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.0 90PK
Bouwjaar 09-1988 - 12-1997

Draagarmen NISSAN PICK UP (D21) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Speling op draagarmrubbers

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PICK UP (D21) 2.0.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (D21)

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.