WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.5 D 80PK
Bouwjaar 09-1994 - 08-1996

Draagarmen NISSAN PICK UP (D21) 2.5 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (D21) 2.5 D

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PICK UP (D21) komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.

Speling op draagarmrubbers

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.