100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.4 i 4WD 133PK
Bouwjaar 03-2002 - 04-2005

Draagarmen NISSAN PICK UP (D22) 2.4 i 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PICK UP (D22) 2.4 i 4WD. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (D22)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Speling op draagarmrubbers

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.