WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.5 Di 133PK
Bouwjaar 03-2002 - 12-2010

Draagarmen NISSAN PICK UP (D22) 2.5 Di

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (D22) 2.5 Di

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PICK UP (D22) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPBMWLADA. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.

Speling op draagarmrubbers

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd