WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 3.2 D 4WD 103PK
Bouwjaar 12.1998 - 04.2005

Draagarmen NISSAN PICK UP (D22) 3.2 D 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PICK UP (D22) 3.2 D 4WD

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Draagarmen monteren op een auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de NISSAN PICK UP (D22) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Achterste draagarm inspecteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.