WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen 1.9 dCi 100 100PK
Bouwjaar 09-2002 - heden

Draagarmen NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 1.9 dCi 100

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 1.9 dCi 100. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLOTUSAUDIDAEWOO. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Achterste draagarm inspecteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. APK is voor uw eigen veiligheid. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.