100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen 1.9 dCi 80 82PK
Bouwjaar 09-2002 - heden

Draagarmen NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 1.9 dCi 80

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 1.9 dCi 80

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. In de fuseekogel zit een conisch deel. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZCITROENMITSUBISHI. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.