WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen 2.0 120PK
Bouwjaar 02-2003 - heden

Draagarmen NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Wij controleren altijd bij de NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Speling op draagarmrubbers

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) komen. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACDAIHATSUCHEVROLETNISSANJEEP.