100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen 2.5 dCi 140 135PK
Bouwjaar 07-2003 - heden

Draagarmen NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 2.5 dCi 140

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83) 2.5 dCi 140

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Speling op draagarmrubbers

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PRIMASTAR Bestelwagen (X83). AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Achterste draagarm inspecteren

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. De arm bevat ook fuseekogels. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDVW VOLKSWAGENDAIHATSUVAUXHALLLAMBORGHINI.