100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMERA Hatchback 2.2 dCi 139 PK
Bouwjaar 04.2003 - tot heden

Draagarmen NISSAN PRIMERA Hatchback (P12) 2.2 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN PRIMERA Hatchback (P12) 2.2 dCi

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Brembo, Bosch, ABS en Jurid Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. APK is voor uw eigen veiligheid. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PRIMERA Hatchback (P12) past. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Speling op draagarmrubbers

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.