100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY III Liftback 1.4 i 16V 87PK
Bouwjaar 10-1990 - 06-1995

Draagarmen NISSAN SUNNY III Liftback (N14) 1.4 i 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN SUNNY III Liftback (N14) 1.4 i 16V

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIPORSCHEAUDI. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij controleren altijd bij de NISSAN SUNNY III Liftback (N14) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.