WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TERRANO II 3.0 Di 4WD 154PK
Bouwjaar 05.2002 - 09.2007

Draagarmen NISSAN TERRANO II (R20) 3.0 Di 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN TERRANO II (R20) 3.0 Di 4WD

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIABMWCHRYSLERPEUGEOT.