Draagarmen OPEL

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Voorste draagarm controleren

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Kapotte draagarm herkennen

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIMASERATIPEUGEOTSUBARULOTUSVAUXHALL. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

De perfecte draagarm vinden voor uw auto

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Gietijzer komt minder vaak voor als component.