100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA G Sedan 2.2 DTI 125PK
Bouwjaar 09.2002 - 01.2005

Draagarmen OPEL ASTRA G Sedan (T98) 2.2 DTI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw OPEL ASTRA G Sedan (T98) 2.2 DTI

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Achterste draagarm inspecteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Elke OPEL ASTRA G Sedan (T98) heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Speling op draagarmrubbers

Gietijzer komt minder veel voor als component. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. APK is voor uw eigen veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.