100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CAMPO 2.5 DTI 101PK
Bouwjaar 07-2001 - 12-2001

Draagarmen OPEL CAMPO (TF0, TF1) 2.5 DTI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETPEUGEOTGMC. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL CAMPO (TF0, TF1) 2.5 DTI

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL CAMPO (TF0, TF1) komen. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.