WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CAMPO 2.5 DTI 4x4 101PK
Bouwjaar 07-2001 - 12-2001

Draagarmen OPEL CAMPO (TF0, TF1) 2.5 DTI 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL CAMPO (TF0, TF1) 2.5 DTI 4x4

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. APK is voor uw eigen veiligheid. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL CAMPO (TF0, TF1) past.

Achterste draagarm inspecteren

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.