WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMBO 1.4 16V 90PK
Bouwjaar 08-1999 - 10-2001

Draagarmen OPEL COMBO (71_) 1.4 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Pagid, Brembo, Jurid, Zimmermann en ABS Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Speling op draagarmrubbers

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL COMBO (71_) 1.4 16V. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL COMBO (71_)

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.