100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA B 1.4 i 16V 86PK
Bouwjaar 08-1997 - 09-2000

Draagarmen OPEL CORSA B (S93) 1.4 i 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL CORSA B (S93) 1.4 i 16V. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL CORSA B (S93)

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.