WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SPEEDSTER 2.0 Turbo 200PK
Bouwjaar 08-2002 - 08-2006

Draagarmen OPEL SPEEDSTER (E01) 2.0 Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL SPEEDSTER (E01) 2.0 Turbo

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL SPEEDSTER (E01). Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.