100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL TIGRA 1.4 16V 86PK
Bouwjaar 08.1997 - 12.2000

Draagarmen OPEL TIGRA (S93) 1.4 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL TIGRA (S93) 1.4 16V

Wij controleren altijd bij de OPEL TIGRA (S93) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.