100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL TIGRA 1.6 16V 100PK
Bouwjaar 08-1997 - 08-1998

Draagarmen OPEL TIGRA (S93) 1.6 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw OPEL TIGRA (S93) 1.6 16V

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. In de fuseekogel zit een conisch deel. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL TIGRA (S93).

Achterste draagarm inspecteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGHYUNDAIBUICKAUDIMINIVOLVO. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Speling op draagarmrubbers

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm.