100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VIVARO B Bestelwagen 1.6 CDTI 116 PK
Bouwjaar 06.2014 - tot heden

Draagarmen OPEL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLEXUSNISSANMERCEDES-BENZ. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Achterste draagarm inspecteren

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij controleren altijd bij de OPEL VIVARO B Bestelwagen (X82) 1.6 CDTI dealer of de onderdelen passen op uw auto. APK is voor uw eigen veiligheid. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Draagarmen bestellen voor uw OPEL VIVARO B Bestelwagen (X82)

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.