Draagarmen PEUGEOT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! In de fuseekogel zit een conisch deel.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Draagarm monteren op een auto

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd .

Bekijk ook alle peugeot draagarmen op RemOnderdelen.nl