WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PEUGEOT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFINFINITIMERCEDES-BENZ. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Voorste draagarm controleren

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

De perfecte draagarm vinden voor uw PEUGEOT

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.