Draagarmen PEUGEOT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Draagarmen met fuseekogels

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Voorste draagarm controleren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.