100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 206 SW 1.1 60PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT 206 SW (2E/K) 1.1

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 206 SW (2E/K) 1.1

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.

Achterste draagarm inspecteren

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Speling op draagarmrubbers

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUPLYMOUTHCHRYSLERDAEWOOTOYOTA. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.