100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 206 SW 1.4 75PK
Bouwjaar 07.2002 - 02.2007

Draagarmen PEUGEOT 206 SW (2E/K) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw PEUGEOT 206 SW
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 270746
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 48,1 mm
binnen Ø: 17 mm
Lengte: 70 mm
Gewicht: 0,35 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
43% Korting
16,87
29,59
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Speling op draagarmrubbers

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 206 SW (2E/K) 1.4

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 206 SW (2E/K) komen. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAIVECOLDVMITSUBISHISEAT. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer.