100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 505 2.0 107PK
Bouwjaar 05-1979 - 03-1982

Draagarmen PEUGEOT 505 (551A) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 505 (551A) 2.0

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 505 (551A) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDHYUNDAIDACIAPEUGEOT. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Achterste draagarm inspecteren

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. APK is voor uw eigen veiligheid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.