WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 2.0 136PK
Bouwjaar 06-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT 807 (E) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 807 (E) 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 807 (E)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Draagarmen monteren op een auto. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Achterste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.