WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 2.2 158PK
Bouwjaar 06-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT 807 (E) 2.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 807 (E) 2.2

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke PEUGEOT 807 (E) heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.