WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 2.2 HDi 128PK
Bouwjaar 06-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT 807 (E) 2.2 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Speling op draagarmrubbers

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 807 (E) 2.2 HDi

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 807 (E) past. Draagarmen monteren op een auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.