WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 3.0 V6 204PK
Bouwjaar 06-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT 807 (E) 3.0 V6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT 807 (E) 3.0 V6

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. APK is voor uw eigen veiligheid. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 807 (E) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.