100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.0 110PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Bestelwagen (244) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook voor de stuurdelen geldt dit. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay en overboeking

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen (244) 2.0

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bestelwagen (244) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.