100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.0 110PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.0. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSMARTSEATMERCEDES-BENZ. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.