WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.0 HDi 84PK
Bouwjaar 04-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.0 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.0 HDi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard en overboeking De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Speling op draagarmrubbers

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..