100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.2 HDi 101PK
Bouwjaar 04-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.2 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.2 HDi. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Speling op draagarmrubbers

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.