100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi 128PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.8 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.8 HDi

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Chassis-onderdelen verslijten snel. Je kunt bij ons betalen via overboeking

Speling op draagarmrubbers

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEMGSSANGYONGIVECOSMART.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen.