100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi 4x4 128PK
Bouwjaar 04-2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.8 HDi 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKDAEWOOLAMBORGHINIHYUNDAI. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.

Speling op draagarmrubbers

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.8 HDi 4x4

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_). De rubbers drogen dan uit. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past.